Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

  • 0117-454007
  • info@prullenbak
    totaal.nl
  • Klantenservice bereikbaar: ma - vrij 08:00 tot 17:00u
Prijs
  1. 53
    54
Manufacturer
  1. Rubbermaid (5)

Grijptangen

Foto-tabel Lijst

5 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

5 artikel(en)

Grijptangen kopen bij 4UStore

Het bereiden en serveren van voedsel vergt steeds extra aandacht. Op hygiënisch vlak moeten we dan ook een aantal voorzorgsmaatregelen treffen. Het gebruik van haarnetjes of handschoenen is hierbij al lang niet meer ongewoon. Ook bij het aanbieden van voedsel dienen we echter hygiënisch aan het werk te gaan. Tangen bewijzen hier hun meerwaarde. Dankzij dergelijke tangen hoef je het voedsel niet rechtstreeks aan te raken en kan je kruisbesmetting eenvoudig voorkomen. Om die reden zijn dergelijke tangen veelvuldig terug te vinden in diverse gelegenheden, gaande van slagerijen tot buffetrestaurants en voedselverwerkende bedrijven.

Waarom zou je tangen kopen?

Uiteraard ligt hygiëne hier aan de grondslag. De handen zijn immers een bron van bacteriën, zelfs wanneer we de handen nog maar recent desinfecteerden. Door tangen te gebruiken kan je de hygiëne binnen jouw onderneming eenvoudig garanderen. De tangen die door 4UStore worden aangeboden, voldoen bovendien aan de HACCP-richtlijnen en de EU-eisen op vlak van voedselcontact. Om die reden kan je dan ook op beide oren slapen. Vergeet ze natuurlijk wel niet tijdig af te wassen. Gelukkig zijn de door ons aangeboden tangen stuk voor stuk vaatwasbestendig, waardoor ook dat in een handomdraai is gepiept.

De tangen van Rubbermaid

Bij 4UStore bieden we de zogenoemde tangen van het merk Rubbermaid aan. Deze tangen werden speciaal gemaakt voor gebruik tijdens het bereiden of serveren van voedsel. De grijptang werd hierbij voorzien van een aangename rubberen handgreep voor een optimale grip. Hiernaast is de grijptang schelpvormig ontworpen, waardoor het grijpen van voedsel een stuk eenvoudiger is. Het grootste voordeel van de tangen van Rubbermaid, is echter de kleurcodering. Op die manier voorkom je misverstanden. Vooral indien gewerkt wordt met rauwe vleeswaren is dat niet onbelangrijk. De grijptang van Rubbermaid is verkrijgbaar in de kleuren paars, beige, blauw, geel, groen, rood en wit.