Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

  • 0117-454007
  • info@prullenbak
    totaal.nl
  • Klantenservice bereikbaar: ma - vrij 08:00 tot 17:00u
Prijs
  1. 33
    158
Manufacturer
  1. Rubbermaid (8)

Snijplanken

Foto-tabel Lijst

8 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

8 artikel(en)

Snijplanken kopen bij 4UStore

In een keukenomgeving mag een snijplank nooit ontbreken. Bovendien is het belangrijk om bij het gebruik van zo’n snijplank de nodige voorzichtigheid aan de dag te leggen. Op vlak van voedselverwerking is dat altijd een must. Een snijplank die we net gebruikt hebben voor het versnijden van rauwe kip, kunnen we bijvoorbeeld niet zomaar opnieuw gebruiken voor het versnijden van rauwkost. Daarom kan je bij 4UStore steeds een snijplank kopen in de kleur van jouw keuze. Zo kan je via een kleurcodering dergelijke misverstanden voorkomen. Ook een set snijplanken en een rek voor die snijplanken, is voor ons geen probleem. Dankzij onze handige staffelkorting is iedere snijplank van 4UStore bovendien ook nog eens een goedkope snijplank. Als dat niet leuk is?

Over de Rubbermaid snijplank

Hoewel iedere snijplank van Rubbermaid op vlak van vorm en materiaal identiek is, wordt toch gekozen voor uiteenlopende kleuren. Zo kan je de Rubbermaid snijplank kopen in de kleuren wit, rood, groen, blauw, geel, paars en beige. Ook een set met deze zeven kleuren en het bijhorende rekje is bij 4UStore verkrijgbaar. De snijplank van Rubbermaid heeft de afmetingen 508x381x13 mm en voldoet aan de HACCP-richtlijnen. Uiteraard zijn ze ook gewoon vaatwasbestendig en is het aldus onmisbaar voor gebruik in een professionele keuken.

Must-have: het rek voor de Rubbermaid snijplanken

Om de orde in de keuken optimaal te behouden, is er speciaal voor onze Rubbermaid snijplank het bijpassende rek. Het gaat om een RVS-rek waarin je tot zeven Rubbermaid snijplanken kan herbergen. Hierbij kan je ervoor kiezen om in ieder rek een enkele kleur aan te bieden, of kan je de zeven verschillende kleuren in een enkel rek opnemen. Het rek voor de Rubebrmaid snijplanken is vaatwasbestendig, net zoals de snijplanken van dit merk.

Opmerking: de snijplanken zijn niet in de prijs van het Rubbermaid rekje begrepen en zijn apart bestelbaar.

Nog meer shoppen?

Bent u ook geïntresseerd in de andere producten die wij verkopen? Bekijk dan bijvoorbeeld een van deze producten en shop!

Geniet nu van onze mooie, voordelige en uitstekende producten.