Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

 • 0117-454007
 • info@prullenbak
  totaal.nl
 • Klantenservice bereikbaar: ma - vrij 08:00 tot 17:00u
Prijs
 1. 13
  48
Manufacturer
 1. Rubbermaid (14)

Voedselbakken

Foto-tabel Lijst

1-12 of 14

Pagina:
 1. 1
 2. 2

Foto-tabel Lijst

1-12 of 14

Pagina:
 1. 1
 2. 2

Voedselbakken en stapelbakken kopen bij 4UStore

Bij 4UStore vind je nu ook voedselbakken en stapelbakken voor de voedingssector. Met deze producten focussen we voornamelijk op kantines, voedselverkooppunten en horecagelegenheden waar een efficiënte stockering van ingrediënten en voedselproducten belangrijk is. Ongeacht of het nu gaat om een voedselbak of een stapelbak: steeds wordt rekening gehouden met de bijzondere noden van de sector. Een enkele voedselbak of stapelbak kan je bij ons echter niet kopen. Wij richten ons voornamelijk op grootgebruikers. Daarom is de minimale besteleenheid steeds aangegeven op de desbetreffende productpagina. Een grotere bestelling? Dan geniet je wel van een forse staffelkorting.

Stapelbakken kopen bij 4UStore

De stapelbak is heel sterk ontworpen en multifunctioneel inzetbaar. De stapelbak werd gemaakt van HIPS of High Impact PolyStyreen. Hierdoor kan de stapelbak tegen een stootje. Bij 4UStore vind je onder andere een stapelbak met een inhoud van vijf liter en een stapelbak met een inhoud van tien liter. Elke stapelbak kan een aantal verpakte voedingsproducten bevatten. Denk bijvoorbeeld aan individueel verpakte vleesproducten maar ook aan groenten of fruit. De stapelbak kan bovendien gebruikt worden in combinatie met de voedselbakken. Zo kan je de kleinere voedselbakken collectief bewaren in een enkele stapelbak. Nog even de stapelbak benoemen en je vindt zo de gewenste producten terug in jouw koelruimte. Meer ruimte nodig? Dan kies je toch voor onze voorraadcontainers!

Voedselbakken kopen bij 4UStore

Naast stapelbakken kan je bij 4UStore ook voedselbakken kopen. Deze voedselbakken werden speciaal gemaakt voor het bewaren van voedingsproducten en zijn dan ook 100% hygiënisch en veilig. Er zijn verschillende soorten voedselbakken verkrijgbaar. Denk bijvoorbeeld aan de slagerijbakken in uiteenlopende afmetingen, maar ook aan pakweg haringbakken. Ideaal om te combineren met de apart verkrijgbare stapelbak!

Tot slot vind je bij 4UStore ook andere gelijkaardige producten zoals vitrineschalen en zelfs een schenkkan voor sauzen. Kortom: wij hebben alles voor jouw keuken, slagerij, viswinkel of versafdeling!

Meer producten

Naast voedselbakken nog meer producten nodig? Bekijk ook een van deze categorieën en misschien vind u wel waar u naar opzoek bent!

Geniet nu van onze uitstekende producten en prijzen. Bestel nu snel en gemakkelijk al uw producten bij ons!