Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

 • 0117-454007
 • info@prullenbak
  totaal.nl
 • Klantenservice bereikbaar: ma - vrij 08:00 tot 17:00u
Prijs
 1. 40
  466
Manufacturer
 1. Rubbermaid (25)

Voorraadcontainers

Foto-tabel Lijst

1-12 of 25

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Foto-tabel Lijst

1-12 of 25

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Een voorraadcontainer kopen bij 4UStore

Bij 4UStore kan je diverse soorten voorraadcontainers kopen die onder andere geschikt zijn voor het opbergen van materialen, voedingsmiddelen en zelfs medische hulpmiddelen. Zij maken het aanleggen van een stock veel eenvoudiger en zorgen eveneens voor een hygiënische opbergmethode daar vuil, stof en bacteriën geen kans krijgen. Hierbij zetten we voornamelijk in op de Rubbermaid voorraadcontainer. Het model is beschikbaar in diverse uitvoeringen, vormen, stijlen en kleuren. Zo vind je steeds een passende voorraadcontainer.

Rubbermaid voorraadcontainer, verkrijgbaar in verschillende volumes

De Rubbermaid voorraadcontainer is beschikbaar in uiteenlopende uitvoeringen. De kleinste Rubbermaid voorraad container heeft hierbij een volume van 3,8 liter. Zo’n Rubbermaid voorraad container is voornamelijk geschikt voor het opbergen van kleine materialen en hulpmiddelen. Denk bijvoorbeeld aan medische hulpmiddelen in de zorgsector.

Toch kan je de Rubbermaid voorraadcontainer ook in grote uitvoeringen verkrijgen. Denk bijvoorbeeld aan de Rubbermaid voorraadcontainer van 116 liter. Dit model is voorzien van wieltjes, waardoor je ‘m eenvoudig kan transporteren. Dit type voorraadcontainer gebruikt men onder andere in professionele bakkerijen waar ze bloem of andere droge basisstoffen bevatten. De Rubbermaid voorraad container is immers ook geschikt voor voedselverwerking en voegt een laag hygiënische veiligheid toe aan jouw zaak. Zoals het hoort.


Kies het deksel dat bij jou past

Je kan de Rubbermaid voorraadcontainer eenvoudig van een sticker voorzien of met een viltstift beschrijven. Zo breng je extern duidelijkheid over wat er zich in de voorraadcontainer bevindt. De kleine Rubbermaid voorraadcontainer is overigens voorzien van kleurstickers om een en ander voor jou te vereenvoudigen. Bovendien kan je ook zelf duidelijkheid brengen door gekleurde deksels te bestellen. Deze gekleurde deksels zijn verkrijgbaar in diverse kleuren zoals rood, blauw, geel, groen en paars. Stel zelf jouw combinatie samen!

Twijfel je over de compatibiliteit van de deksels met jouw Rubbermaid voorraadcontainer? Neem dan even contact op met onze klantendienst. Zij vervangen jouw twijfels door duidelijkheid. Net zoals de Rubbermaid voorraadcontainers dat al even graag doen.

Andere producten

Naast voorraadcontainers verkopen wij natuurlijk nog vele andere producten die misschien wel voor u handig zijn, bekijk bijvoorbeeld een van deze:

Geniet nu gemakkelijk en snel van onze uitstekende producten die wij verkopen voor een mooie prijs waar u zeker van zult genieten!