Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

 • 0117-454007
 • info@prullenbak
  totaal.nl
 • Klantenservice bereikbaar: ma - vrij 08:00 tot 17:00u
Prijs
 1. 17
  149
Manufacturer
 1. Rubbermaid (25)

Zijden planten

Foto-tabel Lijst

1-12 of 25

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Foto-tabel Lijst

1-12 of 25

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Zijden planten kopen bij 4UStore

Bij 4UStore haal je eenvoudig groen in huis. Onze zijden planten lijken als twee druppels water op echte planten terwijl je je geen zorgen hoeft te maken over bewatering, zonlicht en voedingsstoffen. Ons aanbod aan zijden planten is heel gevarieerd en is geschikt voor elke ruimte, zelfs voor het opvrolijken van het sanitair. Bovendien kan je niet alleen jouw zijden planten kopen bij 4UStore, maar ook de bijhorende bloempotten.

De kracht van zijden planten

Zijden planten zijn iets duurder dan plastic planten maar kennen een belangrijk voordeel: ze zijn levensecht. Blaadjes op basis van zijde vallen bijna niet te onderscheiden van echte blaadjes. En dat hoeft niet te verbazen, want zijde wordt gemaakt op basis van cellulose. Cellulose is een natuurlijk product dat bovendien ook nog eens eenvoudig te bewerken is. Net dat maakt de zijden planten van 4UStore zo mooi.

Welke zijden planten kopen bij 4UStore?

Bij 4UStore beschikken we over een ruim aanbod aan zijden planten en dit zowel voor binnen als voor buiten. Speciaal voor buitenplaatsing is er bijvoorbeeld pluimgras, bamboe, gras en de buxusbol. Deze zijden planten staan uitstekend in een binnentuin, maar verzellen al even graag het buitenzwembad. Ook welnessresorts maken graag gebruik van deze zijden planten omdat ze geen last hebben van reinigingsproducten en chloor, terwijl ze op hun beurt het water niet vervuilen. Vooral het pluimgras pom pom is hier heel populair. De pom plant van Mica Decorations bestaat dan ook uit dikke pluimen die op een speciale manier worden gebonden, waardoor deze zijden planten niet van echt gras te onderscheiden zijn. Deze pom plant van Mica brengt een levendige sfeer naar elke ruimte en komt in een bijhorende pot. Voor binnen zijn er dan weer een aantal andere zijden planten verkrijgbaar. Denk bijvoorbeeld aan een cactus, een kleurrijke orchidee of een sierlijke bonsai.

Een totaalinrichting dankzij 4UStore

Zijden planten zoals de pom plant brengen leven in elke binnen- en buitenomgeving. Ook bij 4UStore weten we dat een productieve omgeving nu eenmaal een aangename omgeving moet zijn. Daarom vind je bij ons ook talloze andere producten om de omgeving op te vrolijken.