Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Bestsellers

  • Charlie's Organics | Sparkling Water Passionfruit Bio | 12 x 33 cl

    Normale prijs: € 11,64

    Special Price € 8,49


    € 9,25 incl. 9% BTW

  • Charlie's Organics | Sparkling Water Raspberry & Lime Bio | 12 x 33 cl

    Normale prijs: € 11,64

    Special Price € 8,49


    € 9,25 incl. 9% BTW

  • Eloa Max | Aloe Vera Drink | Mango | Pet | 12 x 50 cl

    € 16,33

    € 17,80 incl. 9% BTW

  • Eloa Max | Aloe Vera Drink | Original | Pet | 12 x 50 cl

    € 16,33

    € 17,80 incl. 9% BTW

  • Schweppes | Ginger Ale | Blik | 24 x 33 cl

    Normale prijs: € 20,44

    Special Price € 17,19


    € 18,74 incl. 9% BTW

  • Schweppes | Lemon Blik | 24 x 33 cl

    Normale prijs: € 20,44

    Special Price € 17,19


    € 18,74 incl. 9% BTW

Vraag een offerte aan

Wilt u in de toekomst vaker bij ons bestellen of grotere hoeveelheden afnemen van een bepaald artikel? Vraag dan vrijblijvend een offerte op maat aan. offerte aanvragen
    Onmisbare artikelen voor een geslaagde Koningsdag

    "

    Koningsdag staat weer voor de deur, een feestelijke dag vol Oranje, gezelligheid en vaderlandsliefde. Voor kantines en horecaondernemingen is dit de uitgelezen kans om gasten op een originele manier te verwelkomen en een onvergetelijke ervaring te bieden. Een thematische aankleding speelt....
    Lees meer >>

    De heerlijke smaken van Cafitesse: ontdek ze allemaal!

    "

    Koffie is veel meer dan een drankje. Het is een beleving, een moment van genot en een dagelijkse traditie. De populariteit van Cafitesse, met vele smaken om van te genieten, hoeft dan ook....
    Lees meer >>

Kantinewinkel.nl: alles voor de bedrijfskantine, schoonmaak en facilitaire dienst

Kantinewinkel.nl is de webshop van 4UStore voor kantinewaren, schoonmaakmiddelen, disposables en nog veel meer. Zowel food als non-food behoort tot onze specialiteiten. Wij leveren alles wat u in uw bedrijf en bedrijfskantine gebruikt: van toiletpapier tot de koffiemachine. Met Kantinewinkel.nl werken we volgens het one-stop-shop concept, dit concept gaat er van uit dat u slechts één (online) winkel bezoekt en daar al uw producten koopt. Dit maakt het voordeliger en tevens verkleint u de kans dat u iets vergeet te bestellen. Onze webshop biedt een groot assortiment, maar natuurlijk is het nog steeds mogelijk dat u nog bepaalde producten mist. Neem in dat geval snel contact met ons op, dan zorgen wij ervoor dat het product op onze site terechtkomt - of in ieder geval een passend alternatief. Wij gaan dan ook uit van het principe dat het de klant is die de website en ons assortiment vormt.

Kantinewinkel.nl: van alle markten thuis

Van alle markten thuis: warme dranken als koffie, thee, chocolademelk en natuurlijk alle bijbehorende benodigdheden als melk, suiker en zoetstof. Verder koude dranken als frisdranken, melkdranken, water, wijn en bier. Bij een biertje of een glas wijn hoort natuurlijk ook een lekkere versnapering: borrelnootjes, chips of toastjes. Natuurlijk mogen ook onze disposable bordjes, bekers, bestek en plastic glazen niet ontbreken. Kortom: alles wat u nodig heeft voor het organiseren van een geslaagde vrijdagmiddagborrel. Meer weten over ons assortiment? Sla er dan zeker onderstaand overzicht op na.

# 1. Instant soepen en hartige waren

Instant soep als Cup-a-soup blijft onverminderd populair bij bedrijven. Lekker voor bij de lunch of als kleine snack rond 15.00 of 16.00. Super gemakkelijk om klaar te maken; men heeft enkel een mok kokend water nodig (trouwens ook vlot te zetten met behulp van bijvoorbeeld onze universele Cafitesse 50 of 51 koffiemachines). Naast de instant soepen, zijn er blikken en zakken verkrijgbaar die eenvoudig op te warmen zijn in de pan of de magnetron. Ook de hartige waren mogen hierbij natuurlijk niet ontbreken. Een groot assortiment aan verschillende soorten chips van diverse merken als Lays, Croky, Doritos, Pringles en meer. Verkrijgbaar in een zak of handige Pringles bus om mee te nemen. In de categorie hartige snacks vindt u verder ook nog: Bifi worstjes, toastjes en rookworsten. Verder voor de vrijdagmiddagborrel: borrelnootjes, hotmix pinda's. Heerlijk bij een goed glas bier. Zelfs voor producten in blik, potten en conserven kunt u bij ons terecht. En uiteraard staan wij zoals steeds open voor alternatieven – wat echter belangrijk blijft is de langdurige houdbaarheid en transportmogelijkheden.

# 2. Zoetwaren, kauwgom en pepermunt

Af en toe mag er eens gezondigd worden, want wie houdt er nu niet van om eens lekker en stiekem te snoepen. Wine gums, drop, banaantjes, gouden beertjes, zure matjes, Skittles en natuurlijk ook de welbekende Wilhelmina pepermunten. Probeer daar allemaal maar eens nee tegen te zeggen. Wij leveren snoep van onder andere Red Band en Haribo. Ook snoeprollen zijn natuurlijk verkrijgbaar van onder andere Mentos, Fruittella, King en voor de sporters onder ons de Dextro Energy. Ook kauwgom en mintsnoepjes voor een frisse adem vindt u in het zoetwaren-assortiment. Verder nog koeken en chocolade voor in de automaat of als traktatie voor op kantoor. Ook is er snoep in silo's verkrijgbaar. Erg handig voor het maken van snoepzakken voor in de sportkantine of voor op kinderfeestjes. Wij kiezen duidelijk voor een ruim assortiment waar u vast en zeker het nodige in zal vinden.

# 3. Disposables 

Disposables worden veel gebruikt op kantoor en in bedrijven, maar ook bijvoorbeeld op feestjes of tijdens de barbecue. De reden hiervoor is simpel: eenvoud en gemak. Gebruikt men disposables - wegwerpservies en bestek - dan hoeft men niet af te wassen én men loopt het risico op glasscherven. Daarnaast zijn disposables licht van gewicht en nemen ze weinig ruimte in. Bijkomend voordeel is dat men niet gefrustreerd raakt en boos wordt op collega's die per ongeluk vergeten zijn af te wassen of de vaatwasser leeg te halen / uit te wassen. Naast servies en bestek zijn er natuurlijk ook plastic en kartonnen en koffiebekers verkrijgbaar. Perfect voor op het werk, maar ook voor lunch rooms en espressobars die take-away koffies aanbieden. Onze bekers zijn dubbelwandig en houden de dranken geruime tijd op temperatuur. Verder ook plastic zakjes, glazen, rietjes, roerstaafjes en lepels. Een compleet assortiment disposables is ook verkrijgbaar in bioplastic voor een verminderde impact op het milieu. Want zoals je wel zal merken, hechten ook wij heel groot belang aan het milieu en de natuurlijke leefomgeving.

# 6. Koffiemachines  

Ook voor koffiemachines kunt u natuurlijk bij Kantinewinkel.nl terecht. Van meer compacte modellen voor het midden- en kleinbedrijf tot grotere machines voor locaties met meer werknemers. Wij leveren een groot aantal machines van onder andere Douwe Egberts en Bravilor. Onder andere de welbekende Cafitesse 50 en Cafitesse 51 van Douwe Egberts, maar ook de Promesso en een groot aantal bonenmachines.  Uiteraard is ook een ruim assortiment aan bijhorende koffierecepturen beschikbaar, telkens in verschillende maten en formaten om handig in te spelen op wijzigende noden. Verder rond- en snelfilterapparatuur, zeer geschikt voor gebruik in sportkantines en tijdens recepties en uitvaarten; perculators en buffetapparatuur voor het warm  houden van de koffie; heetwaterapparatuur en melkwarmers. Verder nog koudwaterapparatuur met flessen, verschillende accessoires voor koffiemachines zoals kannen, hot pots, koffiefilters en waterfilters. Wij raden overigens altijd aan om een waterfilter te installeren tussen de wateraansluiting en uw koffiemachine. Dit is de investering meer dan waard, want uw koffiemachine zal veel langer meegaan. 

# 7. Van warme tot koude dranken

Ook als het op drank aankomt, zijn wij in alle markten thuis. Wij hebben dan ook een uitgebreid assortiment aan warme en koude dranken beschikbaar. Denk bij warme dranken bijvoorbeeld aan tal van koffieproducten geschikt voor allerhande verschillende toepassingen (koffiebonen, oploskoffie, instant koffie, koffiepads, snelfilter, standaard maling, Fresh brew en Jacobs Douwe Egberts Cafitesse), maar ook aan chocoladeproducten en onze ruime collectie aan theevarianten. Voor wie trouwens niet kan kiezen tussen ons rijk assortiment aan theeproducten, zijn er zogenaamde assortiment packs beschikbaar. Liever iets verfrissends na een hele dag hard labeur? In dat geval hebben wij uiteraard ook heel wat verfrissende en smaakvolle koude dranken beschikbaar, alsook in een breed en ruim aanbod om aan alle noden te kunnen voldoen. Hierbij denken we bijvoorbeeld aan een heel breed aanbod aan frisdranken, zoals: Coca Cola (Regular, Light, Zero), Pepsi Cola (alsook in verschillende versies), Fanta, Lipton Ice Tea, Rivella, Royal Club, Seven Up, Spa en Sprite. Belangrijk is dat we hierbij steevast kiezen voor verschillende uitvoeringen, gaande van plastic of glazen flessen met verschillende inhouden, tot pakken en verfrissende blikken. Speciaal voor in de kantine hebben we dan weer de zogenaamde postmix-uitvoeringen opgenomen in deze webwinkel. Nogmaals een teken dat we écht aan alles denken. Last but not least hebben we ook nog eens een hele resem aan wijn ( Rose, Wit, Rood, in verschillende prijsklassen), water- ( plat of bruisend, in verschillende soorten flessen of in blik) en bierproducten.  Voor de liefhebbers van een frisse pils: ook de zo geliefde (en soms zwaardere) Belgische bieren zijn bij ons beschikbaar. Kantinewinkel profileert zich op die manier als een internationale partner als het op kantinewaren aankomt.

# 8. Non-food artikelen

Bij non-food artikelen moet u denken aan glaswerk voor de horeca: wijn-, bier- en frisdrankglazen. Verder dienbladen, suikerpotten, aanmaakblokjes en meer wat valt onder het kopje overig. Wat dacht u van een mooie theekist van Douwe Egberts. Het is dan ook een zeer mooie manier om uw verschillende theesoorten te presenteren aan uw gasten. Verder koffiemaatscheppen, asbakken, kaarsen en kandelaars.

# 9. Toilet- en sanitairdispensers

Als uw toiletpapier en vouwhanddoekjes gebruikt, dan heeft u natuurlijk WC-rolhouders en dispensers nodig. Ook deze zijn uiteraard terug te vinden in de webshop van Kantinewinkel.nl. De WC-rolhouders en handdoekdispensers zijn verkrijgbaar in RVS, staal, aluminium of kunststof. Ook een (hand)zeepdispenser en luchtverfrisser mogen niet ontbreken op het toilet. De dispensers zijn van hoge kwaliteit en voorzien van enkel gladde oppervlakken, zodat ze eenvoudig te reinigen zijn en zodat men geen last heeft van vuilophoping. Alle dispensers zijn geschikt voor wandbevestiging en worden geleverd met alle bevestigingsmaterialen. Voor alle soorten toiletpapier zijn de juiste dispensers verkrijgbaar. We maken een onderscheid tussen traditioneel toiletpapier - traditioneel toiletpapier is de soort met koker die u normaal gezien in de supermarkt koopt; doproltoiletpapier, deze dispensers hebben twee rollen boven elkaar, zodat men nooit zonder toiletpapier zit; coreless is een toiletpapiersoort zonder koker, zodat u meer papier heeft; jumbo toiletpapier voor locaties met veel bezoekers, verkrijgbaar in een mini of maxi variant en tot slot het bulkpack toiletpapier dat wordt geleverd als een stapel doekjes. Bulkpack toiletpapier bestaat uit afzonderlijke velletjes papier. Ook hebben we nog vochtig toiletpapier in het assortiment wat de laatste jaren aan populariteit aan het winnen is. Dit zorgt voor een extra verfrissing en schoon gevoel.

# 10. Schoonmaakmiddelen en benodigdheden

In ieder bedrijf wordt schoon gemaakt. Daarom ook een volledige categorie schoonmaakmiddelen. De schoonmaakmiddelen zijn onverdeeld op toepassingsgebied: interieur, sanitair, keuken en vloeren. Men gebruikt namelijk een ander schoonmaakproduct voor het lappen van de ramen, als dat men zou doen om de oven of frituurpan te ontvetten. Binnen deze verschillende categorieën vindt u producten als allesreinigers, ontkalker, bleek, WC-blokken, ontvetters, schoonmaakazijn, wasmiddel en vaatwastabletten, theedoeken, afvalzakken en nog veel meer. Alles wat u ook maar nodig zou kunnen hebben voor het reinigen van een professionele keuken of kantoorpand is te vinden op Kantinewinkel.nl. Natuurlijk ook een uitgebreide selectie aan prullenbakken voor plaatsing in de keuken, sanitaire ruimten en het kantoor - inclusief bijpassende vuilniszakken om het plaatje volledig compleet te maken.

# 11. Toiletpapier, papieren vouwhanddoekjes, handdoekrollen, keukenrollen, servetten en placemats

Kortom, de papierwaren of papieren verbruiksartikelen. Toiletpapier en vouwhanddoekjes gebruikt men natuurlijk op het toilet. Wij zullen trouwens altijd vouwhanddoekjes aanraden en geen handendrogers die werken met warme luchtstroom. Deze handendrogers blazen namelijk bacteriën door de gehele ruimte, met alle gevolgen van dien. Nee, dan is het gebruik van papieren vouwhanddoekjes vele malen hygiënischer. De meeste mensen gebruiken twee tot drie vouwhanddoekjes om hun handen te drogen na het wassen. Zorg er daarom steeds voor dat er altijd een afvalbak aanwezig is in de sanitaire ruimte én dat deze voldoende groot is. Let er ook op dat de deze afvalbak vaak wordt geleegd. Het is niet zo'n mooi zicht als de halve vloer bezaaid licht met gebruikte papieren vouwhanddoekjes. In het vrouwentoilet voorzie je trouwens sowieso een afvalbak aan ieder individueel toilet – dat is praktisch, vriendelijk én je vermijdt verstopte leidingen. De vouwhandoekjes en handdoekrollen zijn verkrijgbaar in diverse kwaliteiten in cellulose - nieuw papier of recycled tissue - gerecycled papier. Het papier is niet gebleekt en voorzien van het Europees Ecolabel en/of het FSC-keurmerk. Voor vele bedrijven is het belangrijk dat men enkel spullen gebruikt die geen negatieve impact hebben op mens en milieu. Voor horeca en frituur zijn er een groot aantal verschillende servetten en placemats verkrijgbaar in diverse kleuren, kwaliteiten en prijzen.

# 12. Kantoorartikelen 

Ook op Kantinewinkel.nl kantoorartikelen. Van schrijfwaren tot mappen voor het opbergen van uw documenten tot verzendmaterialen. Alles wat u nodig heeft op kantoor is te vinden in deze categorie. Enveloppen, batterijen, correctiemiddelen en zelfs brievenbakken van merken als 5Star en Scotch. 

# 13. DKW

Tot slot de DKW-artikelen. Deze categorie bevat alle lang houdbare artikelen, waaronder peper, zout en specerijen, snacksauzen en vetten en olie om te bakken, braden en frituren. De snacksauzen zijn zowel verkrijgbaar in fles, als in een emmer of als portieverpakkingen. Zeer geschikt voor de horeca en frituur waar men dagelijks grote hoeveelheden verbruikt. Wij leveren producten van merken als Klassiek, Oliehoorn en Grenada Gold. Zowel vast als vloeibaar frituurvet en gezondere alternatieven. Qua snacksauzen heeft u onder andere de keuze uit onder andere mayonaise, frietsaus, ketchup, satésaus en joppiesaus.   

Wij geven om kwaliteit, duurzaamheid en klantgerichtheid

Dat kwaliteit, duurzaamheid en klantgerichtheid bij ons zeer belangrijk is, dat merk je in alles wat we doen.  Hoe we dat exact waarmaken? Dat doen we met alle plezier uit de doeken.

Bij ons staat de klant pas echt centraal

Zo proberen wij, in tegenstelling tot andere webwinkels, zowel onze producten als productcategorieën steeds zo uitvoerig mogelijk van informatie te voorzien. We kiezen hierbij voor praktische en handige informatie, soms aangevuld met een handige tip of een leuk weetje. Bovendien kan je ook steeds bij ons terecht met alle vragen en zullen wij je uitvoerig begeleiden doorheen het volledig selectie- en koopproces. Niet alleen gaan wij uit van een one-stop-shop concept, bovendien plaatsen wij de klant hierin volledig centraal. Het is de klant die ons aanbod en assortiment bepaalt. Vind je iets niet terug in deze webwinkel? Contacteer ons dan vrijblijvend en wij doen het nodige. We zullen steeds trachten het product alsnog online te plaatsen, of minstens een evenwaardig alternatief. Andermaal een symbool van onze klantgerichte aanpak.

Duurzaamheid en verantwoordelijkheidszin

Uiteraard nemen wij ook onze ethische verantwoordelijkheid op vlak van duurzaamheid met trots in. Toegegeven, het is niet altijd een even eenvoudige combinatie – zeker als je bijvoorbeeld disposables aanbiedt. Toch trachten we steeds duurzame alternatieven aan te bieden. In het geval van plastic borden verwijzen we bijvoorbeeld steevast door naar de veel duurzamere kartonnen variant. Maar het is en blijft hoe dan ook wikken en wegen tussen breed en klachtgericht werken en een volledige duurzaamheid garanderen. Hoe dan ook trachten we steeds te kiezen voor producten die milieubewuste keurmerken dragen én we geven dat dan ook concreet aan.

Uiterste kwaliteit

Ook op vlak van kwaliteit valt er uiteraard wat te zeggen. Alle producten die door ons worden aangeboden zijn immers zeer zorgvuldig geselecteerd en doorgingen een zeer doorgrondende selectieprocedure. Indien nodig testen ook wij de producten van onze leveranciers op kwaliteit en betrouwbaarheid. Op vele van onze producten kennen wij dan ook terecht een garantie toe, als teken van de kwaliteit die wij durven te garanderen. Hoe dan ook staan wij steeds open voor allerhande opmerkingen of klachten – desgevallend zullen wij deze communiceren naar de producent toe, of de producten stante pede uit ons assortiment halen. Het streven naar een hoge kwaliteit is immers een doorlopend proces.

Aangepaste levering

Bij ons is de verkoop niet afgelopen na het ontvangen van de betaling, integendeel. Zo stellen wij alles in het werk om onze producten zo snel en veilig mogelijk bij onze klanten te laten aankomen. Bij een bestelling van Cafitesse koffie zullen wij bijvoorbeeld kiezen voor een koelomslag inclusief koelelement. Logisch – zeker als we de houdbaarheid en kwaliteit van onze producten willen garanderen. Maar ook na de levering staan wij steeds open voor allerhande mogelijke bemerkingen en zullen wij steeds alles in het werk stellen om bij iedere klant een glimlach te toveren. In tegenstelling tot andere webwinkels verschuilen wij ons dan ook niet in alle anonimiteit – maar plakken wij met plezier een altijd vriendschappelijk en welgemeend positief gezicht op onze shop manager.

Kantinewinkel.nl: dé plek om al uw kantinewaren te bestellen

Kantinewinkel.nl levert een ruim assortiment aan kantinewaren. Van koffie tot toiletpapier en van schoonmaakmiddelen tot snacks. Voor alles wat u nodig hebt kunt u dus gewoon terecht op één webshop. Zo heeft u alles in één levering, en op één factuur. Zo bespaart u tijd en geld. Kantinewinkel.nl heeft zowel A-merken als verschillende B-merken beschikbaar. Prima kwaliteit producten voor een net iets zachter prijsje. En dat gewoon online! Besparen was nog nooit zo makkelijk. Het Kantinewinkel team staat altijd voor u klaar. Vragen, opmerkingen, we horen het graag van u!